H-8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.
Időpontfoglalás (H-P: 09-17h): 06 20 280 3939

Plasztikai sebészeti konzultáció

Mellnagyobbítás előtti szakorvosi konzultáció

A nők esetében a legkeresettebb plasztikai eljárás a mellnagyobbítás, mivel a mellek mérete, formája az önbizalomra, az életminőségére is kihat. Gyakori problémát jelent a mellek állományának eltűnése, melynek hátterében állhat hormonális változás, vagy örökölt, alkati tényező, de sokan a szülés, szoptatás után döntenek a korrekciós műtét mellett. A mellnagyobbítás során implantátum kerül beültetésre, melynek kiválasztása közösen történik a személyes konzultáción. Ezt követően a páciensnek szűrővizsgálatokon szükséges részt vennie. A beavatkozásra budapesti magánklinikán kerül sor.

Mellfelvarrás előtti szakorvosi konzultáció

A mellekben található kötőszövetek az idő múlásával megereszkednek, rugalmasságukat elvesztik, ennek hatására meglazulnak a szalagok, megnyúlik a bőr, és a mell elveszti a formáját. Hormonális változások, örökölt adottságok, szülés és szoptatás, valamint a hízás és fogyás is előidézheti. A konzultáció során a szakorvos a fizikai vizsgálat mellett részletes tájékoztatást ad a beavatkozásról és az ahhoz szükséges, teljeskörű kivizsgálásokról.

Mellkisebbítés – nőknek és férfiaknak

A túl nagy mellek is okozhatnak lelki problémákat, önértékelési zavart, illetve hát-, váll- és derékfájdalmakat. A mellek mérete műtéti beavatkozással kisebbíthető nők és férfiak számára is.

Arcplasztika előtti szakorvosi konzultáció

Az arcon válnak legelőször láthatóvá az öregedés jelei, itt jelennek meg az első ráncok. Egy részük sok esetben feltöltéssel eltüntethető, a mélyebb ráncok arcplasztika segítségével korrigálhatóak.

Szemhéjplasztika előtti szakorvosi konzultáció

Ha a szemhéjak bőre elvékonyodik, megjelennek a ráncok, illetve a szarkalábak. A felső szemhéj bőrének megereszkedése kihat az önbizalmunkra, és a látásban is korlátozhat. Az alsó szemhéjak megereszkedésével a szemkörnyék válik ráncossá, illetve az ún. „táskás szemek” állandó fáradtság, kialvatlanság hatását keltik.

Orrplasztika előtti szakorvosi konzultáció

Az orr életünk végéig nőhet, így akinek nagyobb méretű az orra, annak az idő előrehaladtával még zavaróbb lehet ez a változás. A legjellegzetesebb probléma, mellyel plasztikai sebészhez fordulnak a páciensek: a ferde, nagy, horgas, és a nyerges orr.

Fülplasztika előtti szakorvosi konzultáció

A fülplasztika segítségével lehetőség van az aránytalan füleket korrigálni, a fülcimpák méretét kisebbíteni vagy rekonstruálni a kagylóívet. A fülplasztika már kamaszkortól végezhető, hisz ebben az életszakaszban a porc és a fülkagyló rugalmasabb.

Korrekciós esztétikai műtét előtti szakorvosi konzultáció

Előfordulhat, hogy a plasztikai műtét után fellépő szövődmények, a külső körülmények vagy a nem megfelelő időpontban elvégzett operáció nem hozza meg a várt eredményt. Ebben az esetben javasolt a kezelt területet felülvizsgáltatni, és elvégeztetni az esztétikai helyreállítást.

Időpontfoglalás