H-8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.
Időpontfoglalás (H-P: 09-17h): 06 20 280 3939

Rólunk

A Tagore Medical Center Orvosközpontot a Balaton északi partjának egyik legnépszerűbb városában, Balatonfüreden hoztuk létre. Célunk, hogy professzionális orvosi szolgáltatást nyújtsunk exkluzív környezetben, magasabb szintre emelve az egészségügyi ellátás színvonalát. Orvosi intézményünk helyszínéül a Tagore sétány és a Gyógy tér által határolt, történelmi jelentőségű Horváth-házat választottuk.

Az egészség mindannyiunk számára elengedhetetlenül fontos, életminőségünk meghatározó feltétele. Meggyőződésünk, hogy az időben és rendszeresen elvégzett egészségügyi szűrések, szakorvosi vizsgálatok igénybevételével egyre többen, egyre hosszabb ideig élvezhetik a problémamentes, teljes életet. Elsődleges célunk a rizikófaktorok, korai betegségstádiumok felismerése és hatékony kezelése, amikor azok még a legjobb eséllyel gyógyíthatók, és a szövődmények elkerülhetők.

A Tagore Medical Center orvosai szakmai tapasztalatikkal és a régió legkorszerűbb gépparkjával biztosítanak magas színvonalú ellátást a pácienseknek. Fő profilunk jelenleg a kardiológia, a belgyógyászat, az ultrahang diagnosztika, a neurológia és a bőrgyógyászat. Rendelőnkben elérhetőek továbbá a széleskörű laborvizsgálatok valamint a koronavírus szűrés PCR technológiával és antitest teszttel. Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek egyéb szakterületeken is.

Menedzsment

Dr. Aradi Dániel PhD. Ügyvezető és orvosigazgató
Aradi-Gludovátz Eszter Ügyvezető és gazdasági igazgató

Recepció

Vetési Alexandra Recepcióvezető
Szabó-Csaby Médea Recepcióvezető
Hirth Viktória Recepció
Lisztes Alexandra Recepció

Asszisztensek

Báthory Ágnes Laborasszisztens
Kovács Andrea Margit Egészségügyi asszisztens
Kovács Marcell Károly Laborasszisztens
Medgyesi Gabriella Egészségügyi asszisztens
Pfaff-Eckert Ágnes Egészségügyi asszisztens
Szabó Mónika Egészségügyi asszisztens
Szenténé Török Andrea Egészségügyi asszisztens
Időpontfoglalás (H-P: 09-17h)