Kövessen bennünket!
Foglaljon hozzánk időpontot applikációnkkal vagy +36 20 280 3939 +36 20 412 6828

Szakterületeink

Infúziós kezelés

Az infúziós terápia a betegek intravénás infúziós oldatokkal való kezelése. Az alkalmazott oldat a kezelendő betegség típusának megfelelő hatóanyagot tartalmaz.

Jelenleg rendelőnkben neuropátiás fájdalom, porckorongsérv, isiász okozta idegi eredetű fájdalmak, illetve sarlósejtes vazookkluzív krízis megelőzésére is alkalmas, szédülés és ahhoz társuló egyensúlyzavarok kezelését végezzük korszerű, infúziós terápia segítségével.

Milyen esetekben segíthet a Neodolpasse infúziós terápia?

Minden olyan betegség és tünet esetén, amely idegi károsodás talaján kialakult fájdalommal jár: például több hónapja fennálló porckorongsérv vagy isiász esetén jelentős, akár hosszan tartó fájdalomcsillapító hatást lehet elérni az infúziós kezeléssel.

Milyen esetekben segíthet a Nootropil infúziós terápia?

A Nootropil az agy egyes funkcióinak javítására (tanulás, memória, figyelem stb.) szolgál. Reumatológiai eredetű szédülés és ahhoz társuló egyensúlyzavarok kezelésére alkalmas gyógyszer.

Milyen esetekben segíthet a Thiogamma infúziós terápia?

A Thiogamma Turbo-Set infúziót cukorbetegség által előidézett idegkárosodás (polineuropátia) okozta fájdalom és érzészavarok, például zsibbadás (bizsergő érzés, tűszúrás-szerű fájdalom) kezelésére használják felnőttekben (18 éves kor felett).

Milyen esetekben segíthet az ischiás infúziós terápia?

Az isiász vagy más néven ülőidegzsába egy rendkívül kellemetlen reumatológiai betegség, ami a modernkori ember egyfajta civilizációs problémájának tekinthető. Ennek az oka leginkább a mozgásszegény életmódhoz vezethető vissza, ami ülőmunkával párosulva kifejezetten gyakori kiváltója az ülőideg gyulladásának, amiről tudni kell, hogy az emberi szervezet leghosszabb idege. Az ischiász infúzió rendkívül erős fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és izomlazító hatással rendelkezik, emiatt nagyon hamar és nagyon gyorsan képes megszüntetni a fájdalmat, illetve sok esetben magát a problémát is.

Az infúziós kezelésekről:

  • Intravénásan alkalmazott infúziós kezeléseket minden esetben kizárólag orvosi javaslatra végzünk. 
  • Hatékony gyógyszeres kezelés.
  • Az infúziós terápia időtartama körülbelül 40-90 perc.
  • Az infúziós kezelés állapottól és hatóanyagtól függően 3-5-8-10 alkalomra lehet szükség.
  • A kezelések alatt folyamatos asszisztensi jelenlét biztosított.

Időpontfoglalás

Kedves Páciensünk!

Kérljük, töltse ki a lenti űrlapot és kollégánk 24 órán belül visszahívja a pontos időpont egyeztetés végett.

Időpontfoglalás telefonon a 06 20 280 3939 számon lehetséges.

 

 

 

 

 

Vissza
X Tagore Med - Széchenyi 2020