H-8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.
Időpontfoglalás (H-P: 09-17h): 06 20 280 3939

Szolgáltatásaink

Laborvizsgálatok

A laborvizsgálat segíthet a panaszok és tünetek hátterében álló betegségek felkutatásában. A Tagore Medical Centerben levett vérminta a Corden Laboratóriumba kerül, ahol szakemberek különféle eljárásokkal és műszerekkel, számos segédanyag felhasználásával vizsgálják, mérik, és határozzák meg az összetételét.  Bizonyos esetekben szükség lehet a vizelet vagy a széklet vizsgálatára is, melynek vizsgálata Centrumunkban szintén elérhető. A laboreredményeket a beteg, valamint a vizsgálatot kérő orvosa kapja meg.

A Tagore Medical Centerben kellemes, nyugodt környezetben, előjegyzett időpontban elvégezzük Önnek a szükséges vérvételt, és leadhatja a további vizsgálatokhoz szükséges vizelet-, vagy székletmintát is. Beutaló nem szükséges. Laborvizsgálatainkat kedvező áron, akár egyedi kérés alapján is igénybe veheti. A leletekért nem szükséges ismét befáradnia hozzánk, a leletet elektronikusan, e-mailben is elküldjük a pácienseink részére.

A laborvizsgálatok elvégzéséhez beutaló nem szükséges.

Az előjegyzés előzetes időpont egyeztetés alapján történik.

A vérvételi díj: 1.500 Ft.

10.000 Ft felett a vérvétel díját elengedjük!

A Tagore Medical Centerben az alábbi laborvizsgálatok érhetőek el: 

 

CORDEN LABORDIAGNOSZTIKA

A Corden Labordiagnosztika elsősorban egészségügyi szolgáltatókon keresztül nyújt vérvételi és mikrobiológiai, valamint kémiai labordiagnosztikai szolgáltatásokat.

A Corden International (Magyarország) Kft. 15 éve működik a humán-, és állatdiagnosztikai piac meghatározó szereplőjeként, Magyarország második legnagyobb kémiai és mikrobiológiai laboratóriumi szolgáltatásokat nyújtó vállalata. Éves vizsgálatszámuk meghaladja a 15 millió darab elvégzett vizsgálatot.

Munkatársai között vannak orvosok, laboratóriumi asszisztensek, egészségügyi dolgozók, valamint labordiagnosztikai szolgáltatók. Több évtizedes labordiagnosztikai és laborszakorvosi tapasztalatukon alapuló tudásuk, a tudomány folyamatos fejlődése, az innovatív szemlélet, és a folyamatos megújulás jellemzi munkájukat. A legkorszerűbb labordiagnosztikai eszközökkel, magas szakmai színvonalat biztosítva törekszenek arra, hogy minden esetben a lehető legmagasabb szintű egészségügyi diagnosztikai szolgáltatást nyújtsák. A Tagore Medical Centerben levett mintavételt követően a minták feldolgozása a Corden Központi Laboratóriumában történik.

VIZSGÁLATAINK KÖZÖTT SZEREPEL:

 • Általános laboratóriumi vizsgálatok (vérkép, májfunkció, vesefunkció, stb.),
 • foglalkozás egészségügyi vizsgálatok,
 • trombózishajlam szűrése, laktózintolerancia szűrése,
 • allergia- és intoleranciavizsgálatok, laktózintolerancia vizsgálat,
 • pajzsmirigy laborvizsgálatok,
 • inzulinrezisztencia,
 • terhességi szűrővizsgálatok,
 • meddőségi vizsgálatok,
 • tumormarkerek,
 • hormonvizsgálatok,
 • csontritkulás laboratóriumi vizsgálatok,
 • vírusszerológiai és bakteriológiai vizsgálatok,
 • BEM vizsgálatok.

Időpontfoglalás

Kedves Páciensünk!

Kérljük, töltse ki a lenti űrlapot és kollégánk 24 órán belül visszahívja a pontos időpont egyeztetés végett.

Időpontfoglalás telefonon:
munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között lehetséges.

Telefonszám: 06 20 280 3939

 

 

 

 

 

Vissza
Időpontfoglalás (H-P: 09-17h)