Kövessen bennünket!
Foglaljon hozzánk időpontot applikációnkkal vagy +36 20 280 3939 +36 20 412 6828

Szakterületeink

Belgyógyászat

A belgyógyászat az emberi szervezet egységét biztosító folyamatok kivizsgálásával, a betegségekhez köthető tünetek felismerésével, és azok gyógyításával foglalkozik. A modern belgyógyásznak széleskörű ismeretei vannak a légzőszervi, szív-, és érrendszeri, emésztőszervi és vesebetegségeken túl a vérképző szervek, idegrendszer, mozgásszervek és fertőző betegségek területéről is.

Az általános belgyógyászati vizsgálat alkalmával feltárt betegségek további kivizsgálására és a szükséges kezelés és diagnosztika megkezdésére, a Tagore Medical Centerben a területre szakosodott kardiológus, radiológus, neurológus orvosaink állnak rendelkezésre.

A Tagore Medical Centerben az alábbi belgyógyászati vizsgálatok végezhetők:

BELGYÓGYÁSZATI SZAKVIZSGÁLAT

 A belgyógyászati szakvizsgálat a kórelőzményének részletes felvételével kezdődik, amely során az orvos feltérképezi a páciens eddigi betegségeit, jelen panaszait, rákérdez a rizikótényezőkre (pl. dohányzás, alkoholfogyasztás, cukorbetegség, magas vérnyomás) a vizsgált egyén gyógyszerszedési szokásaira, munkakörülményeire, az esetleges stressz fennállására.

A belgyógyászati fizikális vizsgálat része a betapintás (hastájék), kopogtatás (szív és tüdő), hallgatózás (szív, tüdő és has), vérnyomásmérés, testméretek - magasság, testsúly, testtömegindex, haskörfogat - vizsgálatából áll, melyet tapasztalt szakorvosunk végez.

 
Dr. Dósa Andrea Belgyógyász, kardiológus főorvos
Értékelés: 4.99
Dr. Havasi Anett Belgyógyász, nefrológus, diabetológus, hipertonológus adjunktus
Értékelés: 5
Dr. Hermányi Zsolt Belgyógyász, diabetológus, endokrinológus főorvos
Értékelés: 5

Időpontfoglalás

Kedves Páciensünk!

Kérljük, kattintson az itt található gombra az online időpontfoglaláshoz.

Időpontfoglalás telefonon:
munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között lehetséges.

Telefonszám: 06 20 280 3939

Vissza
X Tagore Med - Széchenyi 2020