Kövessen bennünket!
Foglaljon hozzánk időpontot applikációnkkal vagy +36 20 280 3939 +36 20 412 6828

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

A hyaluronsav egy természetes, áttetsző, zselészerű anyag: bőrünk természetes alkotóeleme, ami biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát. Az idő múlásával azonban koncentrációja folyamatosan csökken, a bőr pedig öregedni kezd, melynek jelei gyorsan megjelennek az arcon. Jó hír azonban, hogy a hyaluronsav pótlása ma már könnyen, biztonságosan megoldható:  a finoman befecskendezett hyaluronsav kitölti a ráncokat, volumenizál és hidratál, ezáltal helyreállítja az arc szerkezetét. A hyaluronsav egy természetes, áttetsző, zselészerű anyag: bőrünk természetes alkotóeleme, ami biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát. Az idő múlásával azonban koncentrációja folyamatosan csökken, a bőr pedig öregedni kezd, melynek jelei gyorsan megjelennek az arcon. Jó hír azonban, hogy a hyaluronsav pótlása ma már könnyen, biztonságosan megoldható:  a finoman befecskendezett hyaluronsav kitölti a ráncokat, volumenizál és hidratál, ezáltal helyreállítja az arc szerkezetét. 

Hyaluronsavas arcfeltöltés

A természetes öregedési folyamat a hyaluronsavas ráncfeltöltés segítségével jelentős mértékben lassítható!

Az idő múlása során folyamatosan csökken a kollagén-szint, ami a bőr megereszkedéséhez vezet. Ennek jelei az arcon jelennek meg először, a bőr elvékonyodik, ráncok, redők jelentkeznek, melyek egyre jobban mélyülnek. Bár a genetika a legfontosabb determináns a bőr szerkezetében, a ráncok kialakulásához a túl sok napon töltött idő is nagyban hozzájárul, mint ahogy a dohányzás is negatív hatással lehet a bőr állapotára.

Hogy zajlik a hyaluronsavas arcfeltöltés?

A hyaluronsavas ráncfeltöltést minden esetben szakorvosi konzultáció előz meg, ami személyes találkozás keretében valósul meg a balatonfüredi rendelőben. A beavatkozást végző orvos felméri a páciens bőrének állapotát, majd részletesen vázolja a kezeléssel elérhető eredményeket és az esetleges mellékhatásokat. A kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe, ambuláns módon, helyi érzéstelenítésben történik.  A ráncfeltöltéshez a svájci Teosyal termékeket használjuk, előretöltött fecskendővel, nagyon vékony tűvel juttatjuk a kezelendő területbe. A kezelés előtt és után fotó készül a kezelt területről.

Milyen típusú ráncok esetén alkalmazható a hyaluronsav?

 • Szemöldökráncolási vonalak: függőleges ráncok a szemöldökök között (glabella)
 • Dohányzó ráncok: függőleges vonalak a felsőajak felett (periorális ráncok)
 • Marionett vonalak: a száj sarkából az áll felé futó ráncok
 • Homlokráncok: vízszintes vonalak a homlokon
 • Szarkalábak: a szem körül (periorbitális ráncok)
 • Mély mosolyvonalak: függőleges ráncok az orr és a száj sarkai között
 • Nyaki ráncok és dekoltázs

Meddig élvezhetjük az eredményt?

A kezelés hatása azonnal látványossá válik, de a teljes végeredmény kialakulása nagyjából két hét múlva várható. A hyaluronsavas arcfeltöltés hatása akár egy teljes évig is megmaradhat, de tartóssága függ a páciens életkorától, életmódjától, bőrének szerkezetétől és a kezelt területtől. A befecskendezett hyaluronsavat fokozatosan bontja le a szervezet, a töltés pedig többször ismételhető.

Hogy miért válasszuk a hyaluronsavas arcfeltöltést?

 • A hyaluronsavas ráncfeltöltés az orvos-esztétika egyik leggyakoribb és legkíméletesebb beavatkozásainak egyike.
 • A kezelés hatására a ráncok eltűnnek, így az arc megfiatalodik.
 • Bőre rugalmasabb, simább, élettel telibb lesz.
 • A hyaluronsavas ráncfeltöltés maximum kissé kellemetlen lehet, de nem fájdalmas, mivel egy nagyon vékony tűvel dolgozik az orvos.
 • A kezelés mindössze néhány percet vesz igénybe, az eredményt pedig hosszan élvezheti!

A Tagore Medical Center a ráncfeltöltő kezeléshez a legjobb minőségű hyaluronsavat, a svájci Laboratoires TEOXANE kiváló minőségű, díjnyertes, 100% hialuronsav alapú Teosyal termékcsaládját használja.

A Tagore Medical Centerben használt Teosyal termékek maximálisan biztonságosak. A gyártó  garantálja, hogy géljei rendkívül tiszták, jóval a törvény által megkövetelt standard fölöttiek. Ez a tisztaság a garanciája a bőrszövetbe való tökéletes beépülésnek, a kezelést pedig minden esetben tapasztalt plasztikai sebész végzi.

A ráncok megelőzését, illetve a már kialakult ráncok eltüntetését sosem késő elkezdeni!

 

Jelentkezzen be szakorvosainkhoz konzultációra, és amennyiben a kezelés mellett dönt, a konzultáció ingyenes!

 

 

X Tagore Med - Széchenyi 2020