H-8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.
Időpontfoglalás (H-P: 09-17h): 06 20 280 3939

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Sokan vágyunk szépen ívelt, dús ajkakra, de sajnos az idő előrehaladtával a szánk körül és az ajkainkon is elindulnak az öregedési folyamatok, megjelennek a ráncok, sőt, az ajkak el is vékonyodhatnak.

Az életkori változások és az örökölt keskeny ajkakra is van megoldás: a balatonfüredi Tagore Medical Centerben is elérhető a  hyaluronsavas ajakfeltöltés!

Az ajak környéke nagyon érzékeny, így a Teosyal termékekkel való feltöltés előtt helyi érzéstelenítést alkalmaz a szakorvos. A beavatkozást mindent esetben konzultáció előzi meg, mely egy időben történhet a kezeléssel. A konzultáció ez esetben DÍJMENTES. A töltés árát a befecskendezett töltőanyag mennyisége határozza meg, melyet a kezelő orvos meghatározza és egyezteti a pácienssel. A Teosyal gyártó  garantálja, hogy géljei rendkívül tiszták, jóval a törvény által megkövetelt standard fölöttiek. Ez a tisztaság a garanciája a bőrszövetbe való tökéletes beépülésnek, a kezelést pedig minden esetben plasztikai sebész végzi.

Hyaluronsavas ajakvastagítás megkezdése előtt és utána is fénykép készül. Az ajakfeltöltő kezelésről minden páciens névre szóló ún. “Beauty Pass”-t kap. Ezen “útlevélbe” kerül rögzítésre az elvégzett beavatkozás, annak időpontja, a beadott feltöltőanyag LOT száma.

Hogy miért érdemes a hyaluronsavas ajakfeltöltést választani?

  • A beavatkozással az ajkak kontúrjának hangsúlyozása, a volumenének növelése, vagy az esetleges asszimetriák megszüntetése a cél.
  • Az ajkak érzékibbé, dúsabbá válnak.
  • Kifejezőbbé, barátságosabbá válik a teljes arc.
  • A beavatkozás gyors, fájdalommentes és biztonságos.
  • Az eredmény 1,5-2 évig is tarthat.

Jelentkezzen be plasztikai sebész szakorvosunkhoz konzultációra, és amennyiben a kezelés mellett dönt, a konzultáció ingyenes!

 

Időpontfoglalás (H-P: 09-17h)