Kövessen bennünket!
Foglaljon hozzánk időpontot applikációnkkal vagy +36 20 280 3939 +36 20 412 6828

Blog

ÚJDONSÁG! Michelangelo testszobrászat - injekciós zsírbontás

Michelangelo -Testszobrászat és alakformálás

Lenyűgöző hatású zsírbontás és anti-cellulit koktél egy injekción belül!

 

Bár még csak a tavasz közeledtét várjuk, de  nem árt időben felkészíteni testünket a bikini szezonra. Ebben szeretnénk kedves pácienseinknek segítséget nyújtani a Michelangelo testszobrászat révén.

A Michelangelo egy lokálisan ható zsírbontó kezelés, amely kíméletesen és látványosan szabadítja meg a problémás területeket a zsírsejtektől az epesav és antioxidáns hatóanyagok keverékének segítségével. A revitalizáló koktél jóvoltából a volumencsökkentésen túl bőrminőségjavítás is elérhető egy lépésben.

Hogyan működik?

A készítmény a zsírsejtek membránját bontja le kémiai úton, amelyre a befecskendezést követő 14 napon belül kerül sor, majd a felbontott zsír a nyirokkeringés által kijut a szervezetből. 

Milyen területen alkalmazható?

Csípő, derék, fenék, combok, térd, hát és felkar, toka és a nyak területe, melyekből a leglátványosabb eredményt a kisebb testtájakon lehet elérni (pl. toka).

Mit kell tudni a kezelésről?

Szakorvosi konzultáció alkalmával megbeszéljük a kezelés menetét, a lehetséges mellékhatásokat, a kezelés utáni teendőket. A beavatkozás előtt érzéstelenítő krémmel kenjük be a kezelni kívánt területet, mely 15-20 perc alatt hat. 

Nagyobb terület, vastagabb zsírpárna esetén nagyobb mennyiségű hatóanyagra és több szúrásra lehet szükség. Ez nem csak a szúrások számát, hanem a kezelés idejét is meghatározza, ami általában 30 perc és egy óra között mozog. Az injekciózás ereménye legkorábban 1-2 hét múlva várható az első kezelést követően, azonban látványos eredmény csak 3-6 kezelést követően várható.

Tekintettel az injekcióban található hatóanyag folyamatos lassú felszabadulására 21 napnál korábban a kezelés nem ismételhető. Így általában 3 hetente szokták a kezeléseket megismételni, a kívánt hatás elérése érdekében összesen 4-6 alkalommal.

A kezelés utáni 5 napban kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket, a kezelt területen történő kozmetikumok és masszázs alkalmazását, valamint a hőhatást és a direkt napsugárzást.

A beavatkozást a Tagore Medical Centerben dr. Bradács Éva bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos végzi kedves Pácienseink részére.

Egyúttal szeretnénk hangsúlyozni, hogy a kezelés bár hatásos, de önmagában nem elegendő ahhoz, hogy az eredmény tartós legyen. Ehhez életmódbeli változtatások is szükségesek lehetnek, úgy mint a megfelelő étrend és mozgásban gazdagabb napi rutin kialakítása. Javasoljuk, hogy forduljon szakorvosainkhoz túlsúly menedzsment és táplálkozási tanácsok kapcsán.

 

X Tagore Med - Széchenyi 2020