Kövessen bennünket!
Foglaljon hozzánk időpontot applikációnkkal vagy +36 20 280 3939 +36 20 412 6828

Blog

SKINBOOSTER kezeléssel bővül az orvos-esztétikai szolgáltatások palettája!

A bőrünkben természetes úton is termelődő hialuronsav mennyisége a kor előrehaladtával folyamatosan csökken, ráadásul a bőrsejteket hálószerűen összekapcsoló hialuronsav az UV-sugárzás, a dohányzás, illetve a vegyi anyagok hatására könnyen károsodik. Mivel jelenlétében kevesebb szabad gyök képződik, amikor fokozódik a lebomlása, látványosan romlani kezd a bőr állapota, szárazzá válik és megjelennek a ráncok. A napkárosodott és az érett bőr visszahidratálását nehezebb megoldani pusztán krémekkel, mert azok csak ideig-óráig nyújtanak megoldást, és a bőr szerkezetén nem sokat javítanak, mivel nem jutnak olyan mélyre.

A hialuronsav pótolható, a szövetekben juttatva belülről hidratálja a bőrt, javítja szerkezetét. A Skin Booster kezelés nem a hagyományos hialuronsavas feltöltések által történő volumenpótlásra szolgál, hanem a bőr középső rétegében fejti ki hatását, normalizálja a vízegyensúlyt, ezáltal megfiatalítja a bőrt. Alkalmazható az arcon, a nyakon, a dekoltázson, de még a kézfejeken is. 

A skin booster kezelés pontosan ezekre a tünetekre nyújt hosszú távú megoldást, mert a hialuronsav segítségével mélyen hidratálja a bőrt ezáltal serkenti a kollagéntermelést.

KIKNEK JAVASOLJUK A SKINBOOSTER KEZELÉST?

Ezt az eljárást azoknak ajánljuk, akik a bőr öregedésének jeleit műtéti beavatkozás nélkül szeretnék eltüntetni az arcukról, nyakukról, dekoltázsukról, illetve kezükről. A Skinbooster kezelés során, a bőr középső rétegébe bejuttatott hialuronsav folyamatosan hidratálja a bőrt, ezáltal megfiatalítva azt. Férfiak és nők számára egyaránt ajánlott már akár  30 éves kor felett is, hiszen ekkor már jelentősen csökken a hialuronsav természetes szintje a bőrben.

Bővebb információ: https://tagoremed.hu/orvos-esztetika/skin-booster-kezeles

X Tagore Med - Széchenyi 2020