Kövessen bennünket!
Foglaljon hozzánk időpontot applikációnkkal vagy +36 20 280 3939 +36 20 412 6828

Orvosaink

Dr. Lohinai Zoltán Ph.DTüdőgyógyász (pulmonológus), onkológus szakorvos

Kapcsolat:

E-mail: info@tagoremed.hu
Telefon: 06 20 280 3939

Rendelések:

Péntek 16:00-19:00 / Tüdőgyógyászat / Pulmonológia

Időpontfoglalás

Kedves Páciensünk!

Kérljük, kattintson az itt található gombra az online időpontfoglaláshoz.

Időpontfoglalás telefonon:
munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között lehetséges.

Telefonszám: 06 20 280 3939

Értékelés - Dr. Lohinai Zoltán Ph.D5 (16 Értékelés)Valamennyi értékelés

 

 

 

Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem orvosi tanulmányaimat.  Tüdőgyógyászat területén szakvizsgámat az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben szereztem, amely Országos Centrum Kórház, kiemelt járványkórházként működik. Itt erős alapokat szereztem az Asthma, COPD, tüdőrák, és a ritka tüdőgyógyászati betegségek kezelésében. Munkám és képzéseim során jártasságot szereztem hörgőtükrözéses vizsgálatokban.

Az elmúlt év folyamán középsúlyos és súlyos COVID betegek tüdőgyógyászati ellátását a frontvonalban végeztem. Érdeklődési területem a tüdőrák célzott és immunterápiás kezelése, és más légzőszervi betegségek során alkalmazott innovatív, nemzetközi irányelveken alapuló betegközpontú betegellátás.

Bécsben, az Allgemeines Krankenhausban pedig a mellkasi betegségek ellátásában szereztem gyakorlatot. Amerikai tanulmányutam alkalmával a tüdőbetegségek kutatásában vettem részt. Kiemelten fontosnak tartom a betegségek megelőzését, korai felismerését.

Jelenlegi pozíciók

2012 - 2021 Országos Korányi Pulmonológiai Intézet

Végzettség

  • 2012. Semmelweis Egyetem
  • 2016. Ph.D
  • 2018. Tüdőgyógyász szakvizsga

Díjak, elismerések

  • 2013. Semmelweis Egyetem, Tudományos Poszter díj
  • Lung Cancer Foundation of America-Bristol-Myers Squibb ösztöndíj

Egyéb tagságok, pozíciók

  • Magyar Tüdőgyógyász Társaság
  • Európai Tüdőgyógyász Társaság (ERS)
  • Európai Onkológiai Társaság (ESMO)
  • Tüdőrák Világszervezet (LASLC)
  • Tüdőrák Világszervezet
  • American Association for Cancer Research (AACR)

Valamennyi értékelés

Weltnerné Rácz Zsuzsanna
2024-04-05

Köszönöm a szolgáltatást! Mindenre kaptam megfelelő információt, udvarias ellátást! Azt kaptam, amiért mentem!

Csermák Erika
2024-03-04

Nagyon meg voltam elégedve, sok reményt fűzök a dr-úr tudásának, lelki ismeretesen végzi a munkáját én ezt tapasztaltam, remélem így is marad. Tisztelettel: Csermák Erika.

Ambrus Dávidné
2024-03-04

Köszönet és hála Lohinai doktor úrnak.Rendszeresen járok vissza kontroll vizsgálatra.Magas szintű a tudása,türelme,empátiája .Barátaimnak ajánlottam és a véleményük szuper orvos, ahol azt kaptuk amit vártunk" A személyzet nagyon kedves és figyelmes."

Pál József
2024-02-16

Nagyon elégedett vagyok a doktor Úr munkájával. Megnyugtató volt számomra, hogy emberszámba vett annak ellenére, hogy már idős ember vagyok. Mai napon az ellátás után sokkal jobban érzem magam, három hét szenvedés után. Mindenkinek ajánlom doktor Urat.

Baranyai Gézáné
2023-10-05

Gyorsaság precízség kedvesség és kiváló orvosi szaktudás ! Mindenkinek ajánlom :)

Ambrus Dávidné
2023-07-12

Kiváló orvos,empatikus,türelmes.Minden lehetőséget megvizsgál,időt szán a betegeire.

Ambrus Dávidné
2023-04-11

Dr. Lohinai Zoltán doktor úrnál voltam vizsgálaton. Maximálisan elégedett vagyok, úgy az emberi hozzáállásával, mint a kimagasló szakmai tudásával. A megérkezéstől a távozásig kedves és segítőkész személyzettel találkoztam. Minden gyógyulni vágyónak csak ajánlani tudom!

Bakonyi Imre Zoltán
2023-03-07

Az interneten kerestem profi tüdőgyógyászt, mert nem voltam jól. Gyorsan kaptam időpontot amiért külön köszönet. Színvonalas körülmények között fogadtak, mint beteget. Maximalista vagyok, de nem tudok kötekedni. Azt kaptam amit szerettem volna, az egyik legjobb orvoshoz kerültem. Le a kalappal. Köszönöm Dr Úr.

Jurics Edit
2023-01-30

Férjem kiváló ellátásban részesült, sokkal jobban van, köszönjük a doktor úrnak!

Kersánszki Ágnes
2022-11-18

Balatonfüredi lakosként hallottam már a helyről és csak jót. Korábban voltam már itt antitest vizsgálaton is és családomból is járnak a Tagore Medical Centerbe, a nővéremnek csak itt ismerték fel a problémáját. Hálás köszönet!

Balázs Dorottya
2022-11-18

Nagyszerű hely, szeretettel ajánlom! 5 csillag!

István-Nagy Ivett
2022-08-17

Nagypapát kísérem mindig a Dr.Úr rendeléseire,és a Nagypapa nevében is írhatom,mint a fogadtatás mint az egész vizsgálat során hihetetlen kedvességet,megértést és felhőtlen jó kedvet tapasztalunk. Dr.Úr és a kedves asszisztensek csodálatos munkát végeznek.Szeretünk Önökhöz járni.

Klemens Ágnes
2021-10-09

Rendkívül alapos volt, körültekintően és empatikusan járt el. Nagyon meg vagyok elégedve, köszönöm.

Borda Tamás
2021-08-27

Egy alkalommal voltam a Doktor úrnál. Kellemes meglepetés volt számomra, hogy a 4 éve fennálló problémámat türelmesen végighallgatta és a legvégén ha még volt kérdésem azokat is fel tudtam tenni és szakorovosi szinten el is magyarázta, hogy mi történik a szervezetemben. Nagyon figyelmes és legfontosabb, hogy nagyon türelmes. Mindenkinek ajánlani tudom.

Németh Kitti
2021-05-30

Két alkalommal voltam a Doktor úrnál. Már az első pillanatban is nagyon kedvesen fogadtak, a Doktor úr és bájos aszisztense is. Türelmesen meghallgatott, mindenről kikérdezett,körültekintően megvizsgált. Minden vizsgálat után részletesen tájékoztatott az eredményről,mindent érthetően elmondott és átbeszéltünk. Őszintén úgy gondolom,hogy régen találkoztam ilyen kedves,lelkiismeretes orvossal. Hálásan köszönöm, szívből ajánlom mindenkinek Dr. Lohinai Zoltán doktor úrat. :)

X Tagore Med - Széchenyi 2020