Kövessen bennünket!
Foglaljon hozzánk időpontot applikációnkkal vagy +36 20 280 3939 +36 20 412 6828

Blog

Elindult időpontfoglaló alkalmazásunk

Foglaljon hozzánk időpontot mobilalkalmazásunk segítségével!

 

A rohanó hétköznapokban minden perc szabadidő sokat számít. Ezért elkészítettük a mobiltelefonra letölthető „Tagore Medical” applikációt, amelyen keresztül gyorsan és egyszerűen foglalhat időpontot szakrendeléseinkre és kezeléseinkre.

Alkalmazásunkat azért fejlesztettük, hogy Ön a nap bármely időszakában megoldást találhasson egészségügyi problémájára telefonálás és hosszas egyeztetések nélkül, így több időt tölthet kikapcsolódással, vagy szerettei körében.

A könnyen átlátható felületen néhány lépéssel, egyszerűen tud időpontot foglalni: csak kiválasztja a kívánt vizsgálatot, szakorvost, illetve az Önnek megfelelő szabad időpontot. Telefonszáma megadásával készülékére egy kód érkezik, mellyel beléphet az applikációba és lefoglalhatja a kiválasztott időpontot. Ezen regisztrációt követően már nem szükséges újra megadni adatait.

A foglalást követően az applikációban nyomon tudja követni közelgő foglalásait, és igény szerint módosíthatja, vagy le is mondhatja ezeket (lemondási szabályainkat az ÁSZF  V. bekezdés 8. pontjában olvashatja: https://tagoremed.hu/aszf).

Profiljában nyomon követheti korábbi időpontjait, az alkalmazás pedig emlékeztetni fogja a közelgő vizsgálatokra. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy engedélyezi, hogy a Tagore Medical app értesítéseket küldjön okostelefonjára.

Amennyiben rendelkezik Sanitas kedvezménykártyával, azt hozzá tudja rendelni az alkalmazáshoz, így könnyebben tudja érvényesíteni kedvezményét.

Ismerje meg orvosainkat, válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb időpontot, és foglaljon kényelmesen applikációnk segítségével!

Az alábbi logókra kattintva közvetlenül is letöltheti alkalmazásunkat:

Download on the App Store Logo PNG vector in SVG, PDF, AI ...Google Play Badge Logo Vector SVG Icon - SVG Repo

Szeretettel  várjuk szakrendeléseinken!

X Tagore Med - Széchenyi 2020