Kövessen bennünket!
Foglaljon hozzánk időpontot applikációnkkal vagy +36 20 280 3939 +36 20 412 6828

Orvosaink

Dr. Nagy GyöngyiRadiológus főorvos

Kapcsolat:

E-mail: info@tagoremed.hu
Telefon: 06 20 280 3939

Rendelések:

Csütörtök 09:00-14:00 / Ultrahang diagnosztika

Időpontfoglalás

Kedves Páciensünk!

Kérljük, kattintson az itt található gombra az online időpontfoglaláshoz.

Időpontfoglalás telefonon:
munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között lehetséges.

Telefonszám: 06 20 280 3939

Értékelés - Dr. Nagy Gyöngyi5 (37 Értékelés)Valamennyi értékelés

 

 

 

Bemutatkozás

1982-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen általános orvosként. 1987-ben radiológus szakvizsgát tettem. Radiológusként 37 év tapasztalatot szereztem röntgen ultrahang, mammografia, CT és MR vizsgálatok végzésével, leletezésével és irányításával.

A perifériás erek interventiós katéterezését , az erek tágítását , oncologiai betegek katéteres terápiáját a DSA Laborban 35 éven át végeztem kezdetben részlegvezetőként, majd osztályvezetői munkám mellett.

1992-2017 a Zalaegerszegi Szent Rafael Kórház Radiológiai és Izotópdiagnosztika Osztály osztályvezetője voltam több, mint 25 éven keresztül, mely során mindennapi vezetői, orvosi feladatok mellett a folyamatos eszköz és technikai fejlesztési és korszerűsítési beruházásokat is irányítottam, mellette Zala megye szakfelügyelő főorvosi feladatkörét láttam el a képalkotó diagnosztika területén.

Számos publikáció és előadás tartás mellett a Hévízen rendszeresen megtartott Lélek Imre Radiológiai Konferencia és Továbbképzés országos rendezvényének a Magyar Radiológus Társasága nevében főszervezője voltam. Az orvosok és asszisztensek oktatását mindig szívügyemnek tekintettem, zalaegerszegi helyi oktatások mellett a Kaposvári Főiskola  Képalkotó Diagnosztikai  Tanszéken röntgen asszisztenseket oktattam 1997-től.

Jelenleg is tagja vagyok a helyi oktatói orvoscsoportnak.

Számos társasági, vezetői tagságaim közül a jelentősebbek: Magyar Radiológus Társaság vezetőségi tagja 1996 óta, főtitkárság 8 éven keresztül, MACIRT (Magyar Cardiovascularis és Interventios Társaság) alapítótagja és hosszú időn keresztül vezetőségi tagja voltam, Magyar Onkológiai Társaság tagja, Magyar Nőorvos Társaság tagja.

A teleradiológia magyarországi bevezetésének egyik kezdeményezőjeként Zalaegerszegen megindulhatott a Radiológia Osztályon elsőként a széleskörűen szervezett teleradiologiai leletezés, melynek helyi irányításával és szakmai vezetésével bíztak meg és több, mint 10 évig töltöttem be ezirányú feladatokat.

Szűkebb körű tudományos és publicatiós tevékenységem a „kismedencei nőgyógyászati betegségek képalkotó diagnosztikájához” fűződik, többek között a nőgyógyászati jó és rosszindulatú daganatos betegségek mellett az endometriosis MR diagnosztikájával foglalkozom jelenleg is behatóbban.

Jelenlegi pozíciók

  • 2017-től: radiológus főorvos, Szent Rafael Kórház Radiológiai és Izotópdiagnosztika Osztály, Zalaegerszeg
  • 1991-2017: osztályvezető főorvos, Szent Rafael Kórház Radiológiai és Izotópdiagnosztika Osztály, Zalaegerszeg

Végzettség

  • 2010: Intervenciós Radiológiai jártassági vizsga
  • 1992: Dale Carnegie menedzseri kurzus
  • 1987: Radiológia szakvizsga
  • 1982: Orvosi Diploma
  • 1976-1982: Pécsi Orvostudományi Egyetem

Díjak, elismerések

  • 2017. Zala Megyei Szent Rafael Kórház emlékplakett Radiológia Osztály vezetői , orvosi, szervezői, oktatói munkáért
  • 2013. „Zalaegerszegért Díj” a város egészségügyi ellátásában, nagy szakmai tudással és felkészültséggel, rászoruló, beteg embertársaink érdekeit mindenkor szem előtt tartva végzett gyógyító munkája, valamint a minél magasabb színvonalú szakorvos- és asszisztensképzés elősegítése érdekében folytatott oktatói tevékenysége elismeréseként.
  • 2005. „Lélek Imre Emlékplakett” az ultrahang diagnosztika fejlesztésében és oktatásában kifejtett munkásság elismeréseként.
  • 2004. „Egészségügyi, Szociális és Családügyi Miniszteri Dicséret” a radiológiai    diagnosztika új területeinek kórházon belüli bevezetéséért, az osztály országos elismertségének megteremtéséért, magas szintű szakmai és tudományos tevékenységéért, a munkatársak képzésében betöltött szerepéért, példaértékű etikus magatartásáért. 
  • 2004. Ratkócy Nándor emlékérem 
  • 2003. Markusovszky Pályázat főorvosi kategóriájában III. helyezés.
  • 1998. Emlékplakett és Díszoklevél Kitüntetés a Zala Megyei Kórház Alapításának 150 éves évfordulója alkalmából a Radiológia Osztály részére, valamint oklevél az osztályvezetői munka elismeréseként a  Prof. Dr. Lélek Imre által    megkezdett szakmai és tudományos tevékenység magas színvonalra emeléséért, a mammográfiás vizsgálatok Zala megyei megvalósításáért, a Radiológia Osztály országos elismertetésének kivívásáért.
  • 1996. Népjóléti Minisztérium Elismerő Oklevele a mammográfiás vizsgálatok Zala megyei megvalósításáért 
  • 1990. Kiváló Orvos díj

Egyéb tagságok, pozíciók

  • 1992-2020: Magyar Radiológusok Társasága(MRT) 1996-vezetőségi tag
  • 1998-: MRT - Ultrahangszekció vezetőségi tag – jelenleg is
  • 2000-2008: Főtitkár Magyar Radiológusok Társasága
  • 2000-2008: MRT – Emlőszekció vezetőségi tag (10 évig)
  • 2001-2005: MRT - Intervenciós szekció vezetőségi tag
  • MRT - Osteológiai Szekció tagság
  • Magyar Onkológusok Társasága tagság
  • 2000-2010: Magyar Cardiovascularis és Intervenciós Társaság (MACIRT) vezetőségi tagság
  • Magyar Nőorvosok Társasága tagság
  • 2000-2015: Zala Megyei Kórház főorvosi kabinet elnök
  • 2003-2010: Főiskolai Docens
  • Diagnosztikai és Menedzsment Intézet, Diagnosztikai Képalkotó Tanszék, Kaposvári Képzési Központ
  • 1992-2017: Zala Megye Radiológus szakfelügyelő főorvosa

Valamennyi értékelés

Iván Annamária
2024-03-04

Nagyon kedvesen fogadtak, a Doktornő alaposan megvizsgált, mindent megmutatott, ellátott információkkal. Nem siettetek, meghallgattak, nem volt kapkodás. Kontrollra is szívesen jövök majd ide!

Csapó Katalin
2024-02-16

A Doktornő nagyon kedves volt . Az ellátás magas minőségű A recepciós hölgyek nagyon kedvesek és segitokeszek voltak.

Ocskay Gábor
2023-12-11

Szakszerű, precíz ellátás, színvonalas szolgáltatás. Mind a doktornő, mind a személyzet nagyon kedves volt, részletes elemzést kaptam az eredményekről. Csak ajánlani tudom bárkinek.

Horváth Gézáné
2023-12-11

Imádni való a dr nő! Aranyos, kedves, nagytudásu rmindent részletesen közöl. Mindenkinek ajánlani tudom!

Szabó Andrásné
2023-10-04

Köszönetet szeretnék mondani Dr Aradi Dániel főorvos úrnak az eddigi munkájáért, és hogy tegnap soron kívül fogadott és problémámra tanáccsal ellátott.Itt szeretnék még köszönetet mondani Nagy Gyöngyi főorvos asszonynak az alapos vizsgálatokért.Nagy szakmai tudással rendelkeznek ,lelkiismeretesek és nagyon kedvesek.Köszönet az asszisztenseknek és a recepciós hölgyeknek akik mindig kedvesen fogadnak.A Tagore Medical Center egy színvonalas központ csak ajánlani tudom mindenkinek.Tisztelettel Szabó Andrásné

Takács Alexandra
2023-05-03

Köszönöm szépen a rugalmas vizsgálatokat, és a Tagore Medical Center dolgozóinak is nagyon szépen köszönök mindent. Mindenki rugalmas és segítőkész.

Tóth Evelin
2023-04-15

Végtelenül kedves, segítőkész, mindent elmagyaráz. Hatalmas tudással rendelkezik, igazi orvos. Köszönet mindenért.

Tóthné Szerecz Ildikó
2023-04-15

Nagyon meg vagyok elégedve az ellátással. A Doktornő kedves, előzékeny, segítőkész. Minden kérdésre szívesen válaszol. Máskor is a Doktornőt és az Önök szolgáltatásait fogom választani. Barátaimnak, ismerőseimnek a Tagore Medical Centert fogom javasolni.

Edelényi-Szabó Imréné
2022-11-18

Ismerősöm ajánlata alapján már voltam hasi ultrahang vizsgálaton és nagyon elégedett voltam az ellátással. A Doktornő nagyon kedves volt, köszönet érte.

Albert Ibolya
2022-11-18

Mivel a háziorvostól kapott beutalóval kért időpont számomra nagyon távolinak tűnt állami intézménybe, kerestem a megyén belüli lehetőségeket. Így találtam erre a Tagore Medicalra, ahol egy héten belül tudtam időpontot foglalni online. Nagyon egyszerűen. Munkatársuk kitartóan, többszöri telefonhívás után (dolgoztam, nem tudtam felvenni) még korábbi időpontot is felajánlott, aminek nagyon örültem. A bejelentkezést követően 0 másodperc várakozási idő után én kerültem sorra. A Doktornő nagyon kedves volt, a vizsgálat gyors, alapos, a tájékoztatás korrekt. Mindent köszönök, csak ajánlani tudom és fogom is Önöket!

Tóth Tímea
2021-03-18

Köszönöm a doktornő nagyon kedves volt és körültekintő a vizsgálat során. Mindent részletesen elmagyarázott.

X Tagore Med - Széchenyi 2020