H-8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.
Időpontfoglalás (H-P: 09-17h): 06 20 280 3939

Szálbehúzás

Bőrfeszesítés - PDO, PILLA szálakkal

A bőr öregedésének jeleit műtéti beavatkozás nélkül, szálbehúzással is el lehet tüntetni az arcról. Nagy előnye, hogy közvetlenül az eljárás után tapasztalható a hatás: a bőr szinte azonnal feszesebbé, rugalmasabbá és üdébbé válik. A kezelés hatása idővel fokozódik, néhány hét után éri el a maximumát, ekkorra képződnek új kollagénkötegek a bőrben, így még fiatalosabb, kontúrosabb lesz az arc. Mint bármilyen esztétikai beavatkozást, a szálbehúzásos bőrfiatalítást is személyes konzultáció előzi meg a plasztikai sebésszel, aki felméri a bőr állapotát, és javaslatot tesz a kezelésre vonatkozóan.

A kezelés menete

A kezelést megelőzően felmérésre kerül a páciens bőrének állapota és meghatározásra kerül a szükséges szálak típusa és mennyisége. Ezt követően a plasztikai sebész helyi érzéstelenítésben végzi el a PDO szálak bejuttatását a bőr subdermális rétegébe.  A kezelés során Polydioxanone (PDO) Poly-L Lactic (PLLA) szálakat használunk. A PDO Thread lifting szálak könnyen oldódnak, ezáltal biokompatibilisek, vagyis nem jelentenek veszélyt az élő szövetekre.  A szálak „megragadnak” a bőr alján és felhúzzák azt, segítve a bőr teltségének fokozását, meghúzását és kontúrját a laza vagy megrepedő bőrben ezáltal serkentve a kollagén termelést. PDO szálbefűzés kezelési területei között szerepelhetnek a szem, az arc a száj, a nyak, az állkapocs és a környéki területek is.

A teljes eljárás időtartama attól függ, hogy mely területeket kell kezelni, ami általában 20-45 percig terjedhet.  A kezelés után véraláfutás léphet fel. Az arc fájdalmas és duzzadt is lehet a kezelés utáni első három-öt napon. A bőrnek enyhe behúzódása is előfordulhat, de ez általában az első napokban megszűnik. Az arc feszültsége körülbelül két hétig érezhető az eljárás után. A szálakat esetenként érezni lehet, tapasztalhatnak húzó, szúró érzést, de ez gyorsan elmúlik.

A szálak körülbelül kilenc hónapon belül felszívódnak az eljárás után. Mivel azonban a szálak stimulálják a kollagéntermelést, az eredmények még hónappal a szálak feloldása után is láthatóak.

A PDO Thread lifting előnyei

  • megemeli és meghúzza a bőrt
  • növeli a kollagéntermelést 
  • nincs szükség műtéti beavatkozása
  • hosszantartó hatás
Időpontfoglalás (H-P: 09-17h)