Kövessen bennünket!
Foglaljon hozzánk időpontot applikációnkkal vagy +36 20 280 3939 +36 20 412 6828

Blog

Sikertörténetünk a szemhéjplasztika terén

Mind arra vágyunk, hogy fiatalos kinézetünket minél tovább megőrizzük. Erre a célra már számos különböző esztétikai beavatkozás és kezelés elérhető, azonban nehéz eldönteni, hogy melyik az állapotunknak legmegfelelőbb módszer.

Mielőtt egyik, vagy másik változat mellett döntünk, praktikus egy plasztikai sebészeti konzultációt beiktatni, ahol a szakorvos az állapotfelmérés alapján hatékony megoldást javasol.

Az életkor a leglátványosabb nyomokat az arcon hagyja. Itt válnak legelőször láthatóvá az öregedés jelei, leggyakrabban ráncok formájában. Nemcsak az idő, hanem a környezeti hatások (napsugárzás, feszített életmód, stb.) is hozzájárulnak az arcbőr „elhasználódásához”, a mimikai ráncok és mélyebb barázdák kialakulásához. A mimikai ráncok sok esetben hyaluronsav feltöltéssel eltüntethetők, az arc szöveteinek (bőr, kötőszövet, izom) megereszkedése esetén azonban az arcplasztika nyújt hosszantartó eredményt.

Az arcplasztika azonban nemcsak az életkor hagyta nyomok miatt válhat szükségessé. Nagyobb mértékű fogyás esetén – a többi testtájhoz hasonlóan – a bőr itt is megereszkedhet. A bőrtípus is meghatározó, ha a bőrnek nincs meg a kellő rugalmassága és a kötőszövetek nem elég erősek, akkor is a műtéti beavatkozás segít eredményesen.

Bár egyik műtét sem teljesen kockázatmentes, felkészült plasztikai sebész segítségével a kellemetlen mellékhatásokat minimálisra csökkenthetjük; a műtét eredménye pedig magáért beszél!

Bátran kijelenthetjük, hogy a páciensek 99%-a elégedettséggel távozik a Tagore Medical Centerből a dr. Tamás Róbert plasztikai sebész főorvos által végzett beavatkozásokat követően.

Az elégedett esetek közül egy számára meghatározó történetet ragadott ki dr. Tamás Róbert:

„Több sikertörténet is előfordult már pácienseim körében, de egy egészen friss esetet szeretnék Önökkel megosztani, amely az általam leggyakrabban végzett műtét, a szemhéjplasztika hasznosságával kapcsolatos. Tudvalevő, hogy a szemhéjak megereszkedése az esztétikai következményeken túl komoly látótér szűkülettel is jár. Egy esetben a sikeres beavatkozást követően annyira széles lett hölgy páciensem látómezője, hogy már a szemüveg felső kerete volt, ami zavarta a látásban. Keret nélküli szemüveg használatát javasoltam neki.”

A fotókon a kérdéses hölgy szemhéjának műtét előtti, illetve a műtét utáni gyógyult állapota látható. 

X Tagore Med - Széchenyi 2020